مدیریت زنجیره تامین
ارزیابی عملکرد زنجیره تامین پایدار محصولات فاسد شدنی در صنایع غذایی

شهریار مرزبان؛ مرتضی شفیعی؛ محمدرضا مظفری

دوره 21، شماره 70 ، مهر 1402، ، صفحه 173-225

https://doi.org/10.22054/jims.2023.69469.2806

چکیده
  رشـد نگرانی‌های اجتماعی و زیست محیطی درباره تاثیرات زنجیره تامین مواد غذایی و چالش های زیادی در صنعت مواد غذایی وجود دارد، منجر بـه فشار زیادی از انواع ذینفعان به منظور بهبود عملکرد پایداری چرخه عمر محصولات فاسدشدنی شده است. در این پژوهش به دنبال ارزیابی عملکرد زنجیره تامین پایدار محصولات فاسد شدنی در صنایع غذایی هستیم. ساختار زنجیره ...  بیشتر

مدیریت تولید و عملیات
طراحی و تبیین الگوی انعطاف‌پذیری تولید در صنایع غذایی

یوسف شمسی؛ هوشنگ تقی زاده؛ سلیمان ایرانزاده

دوره 19، شماره 63 ، دی 1400، ، صفحه 125-162

https://doi.org/10.22054/jims.2021.46310.2377

چکیده
  هدف این مقاله تدوین الگوی انعطاف‌پذیری تولید در صنایع غذایی می‌باشد. تحقیق حاضر از نظر روش تحقیق از نوع آمیخته کیفی و کمی است. در بخش پژوهش کیفی، روش داده بنیاد ابزاری برای ساخت مدل مفهومی انعطاف‌پذیری تولید می‌باشد. نمونه آماری این بخش، شامل 20 نفر از خبرگان آشنا به موضوع انعطاف‌پذیری تولید است. روش نمونه‌گیری در بخش کیفی، روش گلوله ...  بیشتر

مدیریت زنجیره تامین
تأثیر مدیریت کیفیت زنجیره‌تأمین و عملکرد نوآوری بر عملکردعملیاتی کسب وکارهای فعال در صنایع غذایی استان گلستان

ابولفضل کزازی؛ امیر محمد خانی؛ ثریا بیرامی

دوره 19، شماره 62 ، مهر 1400، ، صفحه 67-98

https://doi.org/10.22054/jims.2021.58750.2612

چکیده
  اهمیت عملکرد نوآوری به عنوان یکی از ابعاد مهم عملکرد شرکت ها، در ادبیات مدیریت کیفیت زنجیره تأمین (SCQM) به اندازه کافی مورد تأکید و بررسی قرار نگرفته است. علاوه بر این، تحقیقات داخلی در مورد قابلیت های SCQM، به عنوان محرک اساسی SCQM، بسیار محدود بوده است. برای پر کردن این شکاف تحقیقاتی، این مقاله به بررسی اینکه چگونه قابلیت های SCQM و عملکردهای ...  بیشتر