مدیریت صنعتی
شناسایی و مدل‌سازی مؤلفه‌های اقتصاد چرخشی با رویکرد تعالی سازمانی EFQM2020 در صنعت لبنیات

لعیا الفت؛ سید سروش قاضی نوری؛ مقصود امیری؛ طاهره سادات میرحسینی

دوره 23، شماره 76 ، فروردین 1404

https://doi.org/10.22054/jims.2025.84037.2952

چکیده
  محدودیت منابع طبیعی کره زمین، صنایع مختلف از جمله صنعت لبنیات را با چالش‌های فزاینده‌ای در زمینه بهره‌برداری پایدار و کارآمد از منابع مواجه ساخته است. مصرف بالای آب، انرژی، مواد خام و همچنین تولید قابل توجه پسماند و ضایعات، به‌ویژه ضایعات آلی در این صنعت، آن را در معرض فشارهای محیط‌زیستی قرار داده است. به‌منظور بهبود عملکرد سازمان‌ها، ...  بیشتر